Una cinquantena de persones es van concentrar ahir a la tarda davant de l'ajuntament de Masquefa per guardar un minut de silenci en record de la dona que va morir de forma violenta dilluns al matí. El batlle de la població, Xavier Boquete, va condemnar l'acte, que va titllar "d'horrible", i va explicar que el consistori "s'ha posat al costat de la família".

El cas es troba sota secret de sumari i les investigacions hauran d'aclarir les circumstàncies de la mort. En aquests moments no hi ha cap persona detinguda. La dona, de 37 anys i de nacionalitat espanyola, va ser trobada morta a casa seva amb signes de violència.

La junta de portaveus de l'Ajuntament de Masquefa es va reunir també ahir, dimecres, amb els representants dels cossos policials per recollir la màxima informació possible al voltant del cas.

Amb tot, l'alcalde del municipi, Xavier Boquete, va recordar que el cas es troba sota secret de sumari i no va voler aportar cap informació al respecte per no entorpir la investigació. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central dels Mossos s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.