Segueix-nos a les xarxes socials:

Francisco Guisado vol recosir el PSC de l'Anoia si n'és el nou cap comarcal

L'alcalde d'Òdena presenta el seu programa per substituir Teo Romero en el càrrec

Francisco Guisado vol recosir el PSC de l'Anoia si n'és el nou cap comarcalpsc

Francisco Guisado, alcalde d'Òdena, es presenta a les primàries per ser primer secretari del PSC Anoia amb el lema «Vers un futur d'unitat del PSC Anoia». Ara ha de recollir 63 avals per confirmar la seva candidatura i esperar que el dia 18 de febrer, en el 3r congrés, sigui escollit.

Francisco Guisado, que hauria de rellevar en el càrrec un dels homes de referència del socialisme a l'Anoia, Teo Romero, ha explicat en roda de premsa que es presenta perquè creu que «el PSC ha de tornar a ser una eina de transformació, un espai polític de debat i iniciativa, i sobretot un espai on els anoiencs vegin representats els seus anhels».

Guisado proposa «una federació moderna, transparent, oberta i que sigui un espai de col·laboració entre les diferents agrupacions», una situació especialment sensible a l'Anoia, on hi ha el partit fraccionat, com a mínim, entre l'agrupació d'Igualada i la resta.

En el seu programa, Guisado estén la mà a l'experiència «dels antics alcaldes i regidors» en un intent de recosir el que s'ha esquinçat en els darrers anys i es proposa guanyar representació territorial a Igualada, on primer s'haurà de guanyar els socialistes. Per a Guisado, «Igualada ha de jugar un paper important».

Prem per veure més contingut per a tu