Segueix-nos a les xarxes socials:

Martorell inaugura la remodelació de la plaça de les Germanes Maestre

El conjunt s'ha transformat en zona de prioritat invertida amb plataforma única, on s'ha prioritzat el pas de vianants

L'Ajuntament de Martorell inaugurarà avui, a les 12 del migdia, la remodelació de la plaça de les Germanes Maestre, i els car-rers Revall i Pere Puig, coincidint amb les festes del barri Pont del Diable. Els treballs han de comportar una millora de la via pública i de la mobilitat a la zona.

El conjunt s'ha transformat en zona de prioritat invertida amb plataforma única, on s'ha prioritzat el pas de vianants i les condicions d'accessibilitat.

La plaça de les Germanes Maestre té una nova zona de jocs infantils per a totes les edats, un espai-plaça amb nou mobiliari urbà, vegetació i noves jardineres, i també millor il·luminació.

L'alcalde martorellenc, Xavier Fonollosa, ha destacat que «és una plaça complicada perquè hi conflueixen quatre carrers i té un pendent físic molt pronunciat. Quan plantejàvem la reforma, vam tenir molt clar que li havíem de canviar la fesomia. Inicialment, el carrer de Revall feia un gir que anava a parar a la sortida del carrer d'Anselm Clavé; ara hem fet aquesta connexió molt més plana i hem generat tres espais oberts amb terrassa».

Prem per veure més contingut per a tu