Segueix-nos a les xarxes socials:

Martorell obre dilluns la festa major, que recorda l'actor Santi Ibáñez

Martorell obre dilluns la festa major, que recorda l'actor Santi Ibáñezmartorell

L'actuació del grup català d'electropop La Casa Azul del proper 15 d'agost serà un dels actes centrals de la Festa Major de Martorell, que començarà dilluns i que enguany tindrà un pregó molt emotiu. Encapçalat pel cantant i artífex del projecte, Guille Milkyway, La casa azul presentarà el seu darrer àlbum, La gran esfera, i farà un repàs de la seva trajectòria l'any en què es compleixen 20 anys de la seva formació. El concert, gratuït, tindrà lloc dimarts 15 d'agost a partir de 2/4 de 12 de la nit a l'escenari instal·lat al carrer de Josep Vilar, on, a partir de les quarts de 3 de la matinada, el mateix Guille Milkyway es posarà en el paper de DJ i farà sonar les seves cançons preferides de tots els temps i que més l'han inspirat en una sessió purament pop.

La Festa Major de Martorell retrà homenatge a l'actor Santi Ibáñez amb el pregó (dilluns a 1/4 de 8) a càrrec d'Àlex Casanovas i Mercè Comes, grans amics i companys de professió de l'actor. Nascut a Martorell el 1958, Santi Ibáñez va dedicar-se a la interpretació local i professional, participant en més d'una vintena de produccions, entre les quals destacava la seva presència a La Cubana i a moltes sèries de ficció, com Secrets de família, Temps de silenci o El cor de la ciutat.

Dilluns, els catalans The Chanclettes encetaran la festa major a la plaça de l'Església amb un espectacle discomòbil que a través de la música, el ball i l'humor faran reviure tota la memòria musical, televisiva i cinematogràfica que els ha acompanyant durant els seus 20 anys de formació.

Prem per veure més contingut per a tu