Segueix-nos a les xarxes socials:

Igualada Comerç inicia la segona fase del pla integral per millorar el reciclatge

Igualada Comerç portarà a terme la segona fase del seu pla integral de sostenibilitat durant el curs 2018-2019. L'objectiu de l'entitat és conscienciar els botiguers i els propietaris de bars i restaurants perquè es generin menys residus. Igualada és una de les ciutats amb índex de reciclatge més baix.

El director d'Ecoestudi, Ricard Vizcarra, que dirigeix les accions que es duen a terme al municipi d'igualada, ha presentat aquesta setmana les accions que es duran a terme a la ciutat per part dels comerciants.

Vizcarra va descriure els objectius principals, entre els quals hi ha la prevenció del malbaratament alimentari i el foment de la reutiliztació.

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha mostrat aquesta setmana la seva satisfacció de veure els comerciants d'Igualada compromesos amb la sostenibilitat i ha donat tot el seu suport als projectes que tenen com objectiu la lluita per preservar el mediambient. Al mateix temps va felicitar els impulsors del programa per les accions previstes.

Prem per veure més contingut per a tu