Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Moixiganguers d'Igualada afronten el repte del castell de nou pisos amb 400 igualadins

Dissabte participen al concurs de castell de Tarragona amb la intenció de fer el primer 3 de 9 amb folre

Els Moixiganguers d'Igualada afronten el repte del castell de nou pisos amb 400 igualadins

Els Moixiganguers d´Igualada estan en ple compte enrere per la cita del Concurs de Castells que, per quarta vegada, els tornarà a portar a l´emblemàtica arena tarragonina al costat de les millors colles del país. No és un dia qualsevol, no és com les cites anteriors, és un nou repte: fer el primer castell de 9 de la història castellera d'Igualada. Els morats hi van acompanyats de 400 persones.

Als Moixiganguers sempre se´ls ha donat bé aquesta cita única, ja que cada vegada que hi han participat han fet la seva millor actuació de la història fins al moment. Enguany no ha de ser menys i volen fer per primera vegada un castell de nou pisos: el 3 de 9 amb folre. Ajuntant

aquest castell amb el 5 de 8 i la torre de 8 amb folre la colla faria novament la seva millor actuació.

A més a més, el 3 de 9 amb folre es perfila com a castell decisiu per guanyar l´edició de dissabte del concurs, de manera que els Moixiganguers serien possibles candidats a estar al pòdium juntament amb els Xiquets de Reus, els Sagals d´Osona o els Xicots de Vilafranca.

A dos quarts de 5 de la tarda començarà l´edició de dissabte del concurs, on actuen 18 colles alhora, les classificades entre les posicions 13 i 30 del rànquing que elabora el concurs de castells.

La crida de la colla a acompanyar-los fins a Tarragona ha tingut una gran acollida. Però encara hi ha la possibilitat de viatjar amb els morats. Els autocars sortiran a les 13h de l´Estació Vella. Per apuntar-s'hi cal anar al darrer assaig, divendres, a les 10 de la nit a Les Cotxeres (Plaça Catalunya 1 d´Igualada).

Prem per veure més contingut per a tu