Segueix-nos a les xarxes socials:

La Generalitat reconeix el projecte Fem Salut que s'impulsa a Olesa

La iniciativa que introdueix l'excercici entre la població va recollir ahir el premi PAAS

La Generalitat reconeix el projecte Fem Salut que s'impulsa a Olesaaj olesa

El projecte Fem Salut Olesa! ha rebut el premi PAAS en l'àmbit comunitari, que atorga la Generalitat de Catalunya en reconeixement d'iniciatives de promoció de la salut. En el programa Fem Salut Olesa!, impulsat per l'Ajuntament, hi col·laboren el CAP i entitats del municipi.

La Generalitat va atorgar ahir, dilluns, el guardó per «l'impuls de la promoció de la salut amb una mirada comunitària i d'equitat». Els premis PAAS tenen com a objectiu identificar, reconèixer i difondre els projectes o iniciatives que millor han contribuït a assolir els objectius del Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l'activitat física i l'alimentació saludable.

Els guardons es van donar a conèixer ahir al migdia, en la XI Jornada PAAS, que es va celebrar a l'auditori CaixaForum de Barcelona, i que va reunir professionals vinculats a l'alimentació, l'activitat física, l'envelliment saludable i la prevenció i l'atenció de l'obesitat infantil per debatre, reflexionar i plantejar propostes de futur per al pla.

La regidora de Benestar social, Georgina Muñoz, i la metgessa Susana Garcia, com a representant del CAP Olesa, van ser les encarregades de recollir el premi. Dels projectes que es presenten als premis PAAS es valoren aspectes com la població a la qual arriba, la metodologia i de l'avaluació, els resultats assolits i el seu impacte social i de perspectiva de gènere, i que tinguin un plantejament innovador i original

Prem per veure més contingut per a tu