Segueix-nos a les xarxes socials:

El PSC de Martorell renova la confiança en Lluís Tomàs per ser l'alcaldable

El PSC de Martorell renova la confiança en Lluís Tomàs per ser l'alcaldablePSC

El procés de primàries encetat pel PSC de Martorell ha finalitzat amb l'elecció de Lluís Tomàs com a candidat. Tomàs, que havia estat alcalde de la veïna població de Castellví, ja ha encapçalat la llista socialista de Martorell en les dar-reres eleccions municipals.

Tomàs ha animat la resta de candidatures a «sumar-se per treballar en el projecte de futur que aquest municipi necessita i que ningú pot representar millor que els i les socialistes de Martorell».

A partir d'aquest moment, durant els propers mesos es procedirà a la recollida de propostes i idees per elaborar el programa que el PSC presentarà a les eleccions del mes de maig.

Tomàs ha estat ratificat pel partit aquesta mateixa setmana i en el moment de confirmar que s'havia acceptat la seva proposta de ser alcaldable va tenir unes paraules d'agraïment per a totes les persones de la seva formació que li han donat suport tant a nivell del grup municipal com dels militants i el seu partit. El rival del PSC a batre és l'alcalde Fonollosa.

Prem per veure més contingut per a tu