Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Guim acomiada avui el farmacèutic mort en accident Ramon Grañó

El funeral pel farmacèutic de Sant Guim de Freixenet, Ramon Grañó, mort en un accident d'aviació diumenge al migdia, tindrà lloc avui a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de la mateixa població. Grañó, aficionat al vol a vela sense motor, va perdre la vida quan a l'aparell que pilotava se li va aturar el propulsor i no va poder completar l'operació d'enlairament. Va intentar tornar a la base, però el seu veler va entrar en una zona de corrents tèrmics que el van fer caure en barrina i precipitar-se en una zona de camps propera a la pista del mateix aeròdrom Igualada-Òdena, d'on havia sortit.

Ahir al matí es van practicar les proves de l'autòpsia a la Ciutat de la Justícia, a Barcelona, com és preceptiu, i després el cos va ser traslladat al tanatori Torné, de Sant Guim de Freixenet. Avui la vetlla es farà al mateix tanatori de 9 a 13 hores.

La mort de Grañó va aixecar una gran consternació entre el veïnat. La farmàcia de Sant Guim no només dona servei als veïns d'aquest municipi, també a d'altres pobles de la vora. L'alcalde de Sant Guim, Francesc d'Assís Lluch Majoral, va destacar ahir que «la professió el va fer un home molt popular, molt conegut a Sant Guim i als pobles dels voltant».

Prem per veure més contingut per a tu