Segueix-nos a les xarxes socials:

L'advocada i esportista Carlota Carner Carrer se suma a l'equip de Marc Castells per les properes eleccions municipals

La candidatura de Junts per Igualada que lidera l'actual alcalde tamb ha incorporat la professora Marisa Vila

L'advocada i esportista Carlota Carner Carrer se suma a l'equip de Marc Castells per les properes eleccions municipalsJxI

Marc Castells, candidat de Junts per Igualada per les properes eleccions municipals del 26 de maig, ha presentat aquesta setmana una nova incorporació al seu equip per optar a revalidar l'alcaldia. Es tracta de Carlota Carner, advocada penalista i destacada jugadora de bàsquet igualadina.

Carner és graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i màster d'accés a l'exercici de l'advocacia amb menció especial en Dret Penal per la Barcelona School of Management-UPF. També ha cursat formació complementària en àmbits com la Violència de Gènere, els Delictes Lleus o el Dret i l'Esport. Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en departaments legals de diferents empreses i actualment exerceix en un reconegut bufet penalista a Barcelona. En el vessant esportiu, és jugadora i capitana del primer equip del Club Bàsquet Igualada, competint a la màxima categoria del país, la Copa Catalunya. Ha estat seleccionada dues vegades (2017 i 2019) per jugar l'All-Star de Copa, organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet.

Carlota Carner assegura que "sempre m'he sentit molt lligada a la meva ciutat, Igualada, i ara tinc l'oportunitat de contribuir des d'una altra perspectiva a mantenir i fer créixer el seu teixit associatiu, que és molt actiu en tots els nivells". Veu Igualada com "una ciutat de progrés, referent en activitats de promoció econòmica, de lleure i lúdiques, culturals o esportives" i afegeix que "m'uneixo a aquest projecte per aprendre de la feina ja feta, per seguir apostant per la política municipal com una eina pels ciutadans i ciutadanes i per aportar tota la meva empenta, il·lusió i esforç per treballar en la millora del dia a dia de les igualadines i els igualadins".

Marc Castells afirma que Carner "és un exemple de jove igualadina que excel·leix en els àmbits personal i professional i estem convençuts que, amb la seva vàlua, empenta i motivació, sumarà molt al nostre projecte per a seguir destacant i consolidant Igualada com el gran referent entre les ciutats mitjanes del país".

La setmana passada Junts per Igualada ja va presentar la primera de les noves incorporacions a la seva llista, la professora Marisa Vila.

Prem per veure més contingut per a tu