Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Igualada Night Shopping concentra amb èxit el seu públic al Casc Antic i artèries comercials però no més enllà

La iniciativa conduïda per l'associació de botiguers Igualada Comerç ha agrupat prop de 60 comerços locals

L'Igualada Night Shopping concentra amb èxit el seu públic al Casc Antic i artèries comercials però no més enllà

Un públic entregat a les artèries comercials d'Igualada i als comerços més motivats durant la nit de compres del petit comerç han fet de l'Igualada Night Shopping un èxit d'assistència als carrers de l'Argent, Òdena, rambla Sant Ferran i els carrerons del Nucli Antic. Si bé l'activitat de dinamització comercial podia estendre's per la resta de zones veïnes, l'afluència de gent minvava fora d'aquestes vies i a excepció de comerços com la botiga de moda Llucià, transformada en un espai amb fotomaton, cocteler i dj, on l'afluència de clients era constant, zones més allunyades com la plaça de Cal Font perdia clientela a les botigues i el guanyaven les terrasses després d'un dia amb temperatures d'estiu.

La iniciativa conduïda per l'associació de botiguers Igualada Comerç ha agrupat prop de 60 comerços locals que han ofert descomptes a partir del 10% i fins el 50% en peces seleccionades fins a les 12 de la nit. Al carrer, els més petits gaudien dels grups d'animació de pallassos, mags i al tram de la rambla Sant Isidre un dj posava banda sonora a les terrasses dels espais de restauració, una constant arreu de les places del centre de la capital anoienca, com a la plaça de l'Ajuntament, on si bé no s'hi han vist comerços oberts, no hi cabia ningú a les terrasses. A les botigues, els i les gerents convidaven als assistents a pica-pica, cava, maduixes i dolços per als assistents.

La combinació d'un dia amb temperatures de justícia, el segon dia de FirAnoia, la celebració de l'Igualada Night Shopping i ser primers de mes han estat una suma de factors que han fet gaudir de les terrasses i les ofertes del comerç local en una vesprada fresca, popular i plena de vida pels carrers d'Igualada.

Prem per veure més contingut per a tu