Segueix-nos a les xarxes socials:

Som Montbui-ERC entra al govern de la població i consolida la majoria absoluta

Dimarts es va fer efectiu l'acord en el ple de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui

Som Montbui-ERC entra al govern de la població i consolida la majoria absoluta

ERC s'incorpora al govern de Santa Margarida de Montbui. Aquest dimarts s'ha celebrat a l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui el Ple d'aprovació del Cartipàs Municipal pel mandat 2019/2023, i en el qual s'ha materialitzat el pacte de govern entre la formació guanyadora de les eleccions Ara Montbui i Som Montbui-ERC que ja va donar el seu suport en el Ple d'investidura a Schummi Juárez com alcalde del municipi. L'acord contempla que ERC tindrà la quarta tinença d'alcaldia, i que Isabel Guerrero, la regidora republicana serà la responsable d'Esports.

El nou govern que encapçalarà Schummi Juárez amb 7 regidors comptarà, així, amb majoria absoluta.

El nou equip de govern comptarà a més amb altres 3 tinences d'Alcaldia. La primera serà per Coral Vázquez, mentre que la segona i la tercera seran, respectivament per Adrià Castelltort i Jesica Arroyo.

Tant Ara Montbui com Som Montbui-ERC es feliciten per l'acord aconseguit en una nota que han distribuït aquest dimecres "perquè assegura la governabilitat del municipi pel proper mandat 2019/2023. Per ambdues formacions polítiques aquest és un bon acord, que obre una etapa de col.laboració per treballar per un canvi en manera de governar, i portar a terme propostes programàtiques coincidents en els dos partits, que facin possible l'anhelat canvi que demanava Montbui, després de més de 30 anys de majoria absoluta socialista al municipi".

Prem per veure més contingut per a tu