Segueix-nos a les xarxes socials:

Martorell comença demà una festa major de tres dies amb més de 30 actes

Martorell comença demà una festa major concentrada en només tres dies, però que presenta més d'una trentena de propostes lúdiques i culturals. Un programa en què predominen les activitats d'arrel popular i tradicional, els concerts i els espectacles, amb la intenció d'arribar a tots els públics.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González, defineix la festa com a «variada i pensada per a gent de totes les edats i condicions. Tothom hi ha de trobar alguna cosa que li agradi».

La festa arrencarà demà a la tarda amb el pregó que pronunciarà l'il·lustrador martorellenc Oriol Malet. En tres dies es concentraran 33 activitats d'oci i cultura. Dels concerts, destaquen «les nits petarda i superpetarda i el concert d'Oques Grasses, especialment penst per arribar a un sector de públic molt ampli. Els italians Baciamolemani completen el cartell, juntament amb Q Voce, presents al concert vermut.

Dins el bloc d'activitats d'oci, el regidor destaca el Holi Festival, la festa amb pols de colors i música, que es farà a la plaça de les Cultures per donar visibilitat a l'Espai Jove, «un equipament que funciona des de fa mesos i que també proposarà activitats».

La tradició tindrà un pes important amb les colles de cultura popular i la Festa Major Petita, Cercanit, correfoc, sardanes i mostra de balls.

Hi haurà espectacles al carrer -La Belluga Paüra i La Industrial Teatrera-, cinema a la fresca i les ja habituals visites teatralitzades a L'Enrajolada Casa-Museu Santacana i el Museu Municipal Vicenç Ros.

Prem per veure més contingut per a tu