Segueix-nos a les xarxes socials:

La residència de Capellades atura les defuncions en 13 morts

Hi ha hagut més decessos en els darrers dies al centre, però de persones no infectades

La residència de Capellades atura les defuncions en 13 morts

El nombre de víctimes mortals per coronavirus a la residència de Capellades es manté en 13. A banda, hi ha 11 avis aïllats en espera dels resultats. En els últims dies també han mort cinc residents més, però tots ells han donat negatiu a la prova de la Covid-19 i es confirma que han mort per causes naturals. Aquestes dades són una treva i una esperança per recuperar la normalitat d'un centre que ha viscut amb molta tensió el brot de coronavirus.

Aquest brot va obligar el centre, gestionat per la Fundació Guasch, a extremar les precaucions. A més, davant la impossibilitat de rebre visites, s'ha iniciat comunicació per videoconferència entre usuaris i familiars. La residència de Capellades es troba fora de la zona de confinament, però a molt poca distància dels quatre municipis aïllats. Des del centre, a més, recorden que, abans de la crisi, el centre de referència era l'Hospital d'Igualada.

Avui,11 persones segueixen aïllades a la residència, sota la supervisió del CAP, que en fa un control continu de les afectacions, i el servei d'infermeria del centre. Aquestes dades obliguen el centre a extremar les precaucions. La Fundació agraeix les mesures sociosanitàries preses per les autoritats sanitàries per ajudar amb material de prevenció, entre d'altres, i un reforç de personal.

Prem per veure més contingut per a tu