Segueix-nos a les xarxes socials:

Poble Actiu d’Igualada reclama fer obligatori el reciclatge

El grup polític considera que si la ciutat no pren mesures més dures no s’aconseguiran els objectius

Poble Actiu d’Igualada defensa fer obligatori el reciclatge, amb un model com el porta a porta, per augmentar les quantitats de recollida de la ciutat. Reclama que el model de recollida Porta a Porta, que l’Ajuntament d’Igualada ha anunciat pels residus orgànics dels establiments comercials, també s’implanti en la recollida de residus domèstics perquè «reciclar passi de ser una opció a ser una obligació».

Neus Carles i Pau Ortínez, regidors de Poble Actiu, valoren positivament la proposta del govern Castells per recollir els residus orgànics dels establiments comercial mitjançant un model de porta a porta. Consideren que és positiu que l’Ajuntament d’Igualada prengui la iniciativa perquè la ciutadania i els comerciants millorin la seva participació en el reciclatge per evitar que residus que es podrien reaprofitar acabin a l’abocador. El regidor de Poble Actiu, Pau Ortínez, defensa que per garantir un futur sostenible no només per Igualada sinó pel planeta cal defensar que «reciclar passi de ser una opció a ser una obligació».

Igualada recicla entre el 30% i el 35% dels residus que es generen, lluny del 60% que és l’objectiu de l’Agència de Residus de Catalunya».

Prem per veure més contingut per a tu