Segueix-nos a les xarxes socials:

Olesa tindrà una festa major amb actes simultanis per evitar aglomeracions

L’Ajuntament anirà adaptant els actes previstos a les modificacions de la normativa pel covid

Olesa tindrà una festa major amb actes simultanis per evitar aglomeracions

Olesa es prepara per viure la segona gran celebració del mes de juny després de les festes de Santa Oliva: la Festa Major 2021 (per Sant Joan). Sempre amb la vista posada en les directrius del Procicat i el compliment de les mesures sanitàries, l’Ajuntament d’Olesa, amb la col·laboració d’entitats locals, ha preparat un programa d’actes «adaptat a les mesures sanitàries decretades per les autoritats», segons ha destacat el regidor de Festes, Jordi López.

Precisament, per evitar aglomeracions i diversificar el públic, enguany hi haurà activitats nocturnes a tres escenaris diferents i de forma simultània, de manera que «la ciutadania haurà de triar a quin esdeveniment vol assistir». Els tres escenaris seran la plaça de l’Oli, la plaça de Catalunya i el Parc Municipal. Si no canvia la normativa, durant els concerts de Festa Major s’instal·laran taules i cadires per al públic, que haurà de fer reserva d’entrades al portal Vivetix. De fet, per a totes les activitats cal fer reserva d’entrades a Vivetix. Les reserves es podran començar a fer a partir del 21 de juny.

Pel que fa a les activitats, hi ha propostes que ja comencen aquest cap de setmana, com la cursa del Foc i el campionat de Catalunya de 10 km en ruta i el concert Albert Guinovart i la cobla Marinada.

Prem per veure més contingut per a tu