Segueix-nos a les xarxes socials:

Els organitzadors dels Miquelets preveuen bons anys futurs

La vila ha reprès aquesta setmana els actes dels Miquelets i espera ampliar-ne en les pròximes edicions

El president de l’associació La Festa dels Miquelets d’Olesa de Montserrat, Adrià Carreras, considera que la festa d’enguany «ha estat un impàs» entre les que s’havien fet abans de la covid i les que vindran en el futur. És optimista de cara a futures edicions perquè ha notat el suport de «molta gent»). Teníem molta por perquè no sabíem si d’un dia per l’altre podrien canviar les restriccions pel tema de la pandèmia i afectar tota la programació, però al final tot ha sortit bé», ha explicat Adrià Carreras.

La festa va arrencar divendres a la tarda amb l’acte de presentació de les activitats, a l’Auditori de la Casa de Cultura. El president de l’associació va destacar els principals actes previstos, i l’autor del cartell d’enguany, Edu Polo, va explicar en què es va inspirar per fer la seva obra. Tot seguit va arrencar la conferència «Ressuscitant l’Olesa de 1714: arxius i reconstrucció històrica», a càrrec de l’historiador Oriol Dinarès.

I a la nit, una cinquantena de persones van tenir l’oportunitat de conèixer els fets curiosos de la història de la vila d’Olesa gràcies a la ruta per l’Olesa fosca i misteriosa. La ruta va començar a la Plaça Nova i va desvetllar curiositats als participants durant la Festa dels Miquelets. També van poder visitar el campament de l’exèrcit català del XVIII.

Prem per veure més contingut per a tu