Segueix-nos a les xarxes socials:

Igualada té un llaç ple de missatge en rosa per al dia del càncer de mama

Igualada té un llaç ple de missatge en rosa per al dia del càncer de mamaAj Igualada

L’Associació contra el Càncer a Igualada va entregar dimarts un llaç rosa ple de missatges a l’Ajuntament d’Igualada en el dia de lluita contra el càncer de mama. Igualada s’ha sumat als actes que s'han celebrat en aquesta commemoració. Una jornada per a la visibilitat i informar sobre la malaltia i recollir fons per la seva investigació. Durant tot dimarts, l’Associació Contra el Càncer a Igualada va ser a la Plaça de Cal Font on va organitzar una taula informativa amb un gran llaç que els igualadins van anar omplint amb missatges d’esperança i suport. El paperets adhesius van cobrir tota la superfície del llaç.

Al vespre, Esther López, presidenta de l’Associació Contra el càncer a Igualada va fer entrega del llaç amb tots els missatges a l’Ajuntament d’Igualada per tal que es pugui exposar en una de les finestres laterals i tothom pugui llegir els missatges. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de les tinentes d’Alcalde, Patrícia Illa i Carlota Carner, han rebut el llaç i han agraït a l’Associació la feina voluntària que realitzen per visibilitzar, informar i recaptar fons per combatre el càncer des d’Igualada.

L’Ajuntament va il·luminar, també, la seva façana de rosa per sumar-se als actes del dia mundial del càncer de mama. A la nit, el poliesportiu de les comes va acollir un partit solidari d’Hoquei Línia entre els equips Igualada Femení HCP i el Club Patí Voltregà

Prem per veure més contingut per a tu