Segueix-nos a les xarxes socials:

El cementiri nou d'Igualada lidera la votació dels «tresors» de la ciutat

Els promotors volen promoure i divulgar el patrimoni cultural del municipi

El cementiri nou d'Igualada lidera la votació dels «tresors» de la ciutatARXIU ISAAC DOMÈNECH

El Cementiri Nou és el primer element líder de l’elecció «7 tresors del patrimoni cultural d’Igualada», una campanya de promoció de la ciutat que s’està duent a terme en el marc de la Capital de la Cultura Catalana a Igualada 2022. Durant les últimes dues setmanes, els promotors de la iniciativa han anat donant a conèixer quins eren els monuments que hi participaven i ara s’entra en la fase de la tria final.

L’objectiu de la campanya és el de promoure i divulgar el patrimoni cultural d’Igualada «d’una manera didàctica, pedagògica, lúdica i motivar la visita als llocs seleccionats i elegits», segons expliquen els mateixos organitzadors. I també poder establir noves rutes turístiques que permetin als visitants conèixer la riquesa patrimonial d’Igualada.

La primera classificació de les 20 candidatures que aspiren a convertir-se en tresor cultural d’Igualada la lidera Cementiri Nou (12 vots). I aquest equipament va seguir de la Festa dels reis (11 vots), Asil Sant Crist: (9 vots), barri del Rec (8 vots), Ateneu classe obrera (7 vots), Basílica de Santa Maria ( 7 vots), Ermita Sant Jaume (7 vots), Festa Major Sant Bartomeu (7 vots), Portal d’en Vives (6 vots), Antic Escorxador (5 vots), Casino Foment b(5 vots) i Igualadina Cotonera ( 4vots).

Prem per veure més contingut per a tu