Segueix-nos a les xarxes socials:

El nou alcalde d'Òdena controlarà el règim intern de l'Ajuntament

El regidor que ha estat vital per aprovar la moció de censura serà el número 2 de la corporació

El nou alcalde d'Òdena controlarà el règim intern de l'AjuntamentAj Òdena

El nou alcalde d’Òdena, Francisco Guisado (PSC), tindrà el control de bona part de la gestió interna de l’Ajuntament i també l’àrea de comunicació. Recursos Humans, secretari i intervenció, seguretat ciutadana, protocol i comunicació dependran d’ell directament, segons el nou organigrama que es va donar a conèixer ahir. Guisado és alcalde de la població des del passat 4 de maig, quan la moció de censura que va presentar va prosperar i va apartar de l’alcaldia a la republicana Maria Sayavera. 

 Guisado també ha donat galons al seu soci necessari per a la moció de censura que l’ha portat a l’alcaldia i per a la governança pel que queda de mandat, el regidor Andreu García Sánchez, que serà primer Tinent d’Alcalde (Serveis de Territori), i estarà al front de regidories amb temes calents: Àrea d’Ensenyament, Empresa i Urbanisme. Des d’Ensenyament haurà de veure si pot accelerar i millorar la proposta per a l’institut escola, des d’Urbanisme, veure si pot canviar decisions que ja havia pres esquerra respecte la política de nous espais industrials. I des d’Empresa i urbanisme podrà incidir amb el grau d’oposicióal projecte de la indústria de tractament de residus càrnics. També gestionarà Comerç i Turisme, Administració Electrònica i TICS.

El nou cartipàs municipal, inclou la nova organització de govern; tinences alcaldia, àrees de govern i delegació competències.  

Pocs regidors i molt pes

D’altra banda, la regidora Sandra Fernández Cuadra serà segona Tinent d’Alcalde (Serveis Generals) i serà la responsable de Governació, Hisenda i Transparència. Amparo Hernández Dengra (tercera Tinent d’Alcalde), està al front de Serveis a les persones, Igualtat i Associacionisme Cultural, Infància i Joventut, Benestar social i Gent Gran, Polítiques d’Igualtat, Associacionisme cultural i Cooperació i agermanament. Valentín Robles Rodríguez durà Festes i Fires, Biblioteca, Atenció Ciutadana i Participació. I Oriol Almirón Ruiz serà es responsables d’Habitatge, Salut i consum, Serveis municipals, Manteniment i espais públics, Transport públic, Mon rural, pagesia i camins, Obres i inversions, Medi ambient.

Prem per veure més contingut per a tu