Segueix-nos a les xarxes socials:

Festa Major d'Igualada

Els concerts ompliran de música cada racó

L’oferta musical serà variada i oferirà opcions de diversos estils durant tots els dies de festa

Els concerts ompliran de música cada racó

Durant qualsevol festa major, la música és sempre un dels aspectes més destacats. Tant l’oferta de concerts, com les activitats musicals més tradicionals són part indispensable i la d’Igualada no podia ser una excepció.

Aquest dijous, a les 8 del vespre, al parc Central se celebrarà l’Street Sessions Show, un esdeveniment enfocat en la cultura urbana amb artistes de renom i locals com Mike Southside, Young Mare o Solo K.OS, entre d’altres.

Divendres serà el moment del rock i el metal, amb el Festival Igualada Rock City, on participaran a partir de les 21 h al parc Central bandes com Tyla’s Dogsd’amiur, Subterranean Kids o Toundra. El plat fort el posarà Crisix, un grup local que s’ha fet un nom en l’escena global del subgènere thrash metal després de diversos discos i gires aclamades per la crítica. En acabar, DJ Romà serà l’encarregat d’animar el públic fins a les quatre del matí.

En un pla més tranquil, abans, a les 20 h, Cool Cat Combo ens transportarà a la Nova Orleans del segle XX amb versions d’artistes com Luis Armstrong o Benny Goodman. A la mateixa hora, al claustre de l’Escola Pia, la Banda de Música d’Igualada farà el seu habitual concert. A les 22 h serà el torn del grup de versions Mustang.

Dissabte, el cartell serà més ampli, amb D’Ai Dalí, un grup tribut a Mecano, Porto Bello, Devotional Mode, grup tribut a Depeche Mode, Waikiki i el col·lectiu tecno UTF.

Diumenge serà el torn de Di-Versiones, la Karaoke’s Band, dels DJs de The Forest Shotgun Motorcycle, de l’Orquestra Internacional Maravella, Coco i We Are the Ones.

Prem per veure més contingut per a tu