Festa Major d'Igualada

Els concerts ompliran de música cada racó

L’oferta musical serà variada i oferirà opcions de diversos estils durant tots els dies de festa

Crisix ha tocat en alguns dels escenaris més importants del món | ARXIU PARTICULAR

Crisix ha tocat en alguns dels escenaris més importants del món | ARXIU PARTICULAR / Redacció. Igualada

Redacció. Igualada

Durant qualsevol festa major, la música és sempre un dels aspectes més destacats. Tant l’oferta de concerts, com les activitats musicals més tradicionals són part indispensable i la d’Igualada no podia ser una excepció.

Aquest dijous, a les 8 del vespre, al parc Central se celebrarà l’Street Sessions Show, un esdeveniment enfocat en la cultura urbana amb artistes de renom i locals com Mike Southside, Young Mare o Solo K.OS, entre d’altres.

Divendres serà el moment del rock i el metal, amb el Festival Igualada Rock City, on participaran a partir de les 21 h al parc Central bandes com Tyla’s Dogsd’amiur, Subterranean Kids o Toundra. El plat fort el posarà Crisix, un grup local que s’ha fet un nom en l’escena global del subgènere thrash metal després de diversos discos i gires aclamades per la crítica. En acabar, DJ Romà serà l’encarregat d’animar el públic fins a les quatre del matí.

En un pla més tranquil, abans, a les 20 h, Cool Cat Combo ens transportarà a la Nova Orleans del segle XX amb versions d’artistes com Luis Armstrong o Benny Goodman. A la mateixa hora, al claustre de l’Escola Pia, la Banda de Música d’Igualada farà el seu habitual concert. A les 22 h serà el torn del grup de versions Mustang.

Dissabte, el cartell serà més ampli, amb D’Ai Dalí, un grup tribut a Mecano, Porto Bello, Devotional Mode, grup tribut a Depeche Mode, Waikiki i el col·lectiu tecno UTF.

Diumenge serà el torn de Di-Versiones, la Karaoke’s Band, dels DJs de The Forest Shotgun Motorcycle, de l’Orquestra Internacional Maravella, Coco i We Are the Ones.