El portaveu del PSC, Miquel Iceta, va opinar ahir que el lideratge de l'exconseller Joan Carretero a l'associació Reagrupament és "incontestable" i va donar a entendre (ja al matí) que, malgrat la crisi a la formació, Carretero podria tornar a la direcció amb la seva confiança renovada.

En roda de premsa, Iceta va assegurar que "el lideratge de Carretero al seu partit és incontestable i potser el que ha passat aquest cap de setmana ho farà més clar. Recordo altres responsables que s'han retirat per tornar amb el seu lideratge més enfortit", va afegir Iceta, que creu que la majoria de la direcció de Reagrupament li dóna suport. Respecte a la possible entrada en política del president del FC Barcelona, Joan Laporta, li va recordar que el món de la política és "molt diferent" de l'esportiu, però va comentar que no serà el PSC el que critiqui "vocacions polítiques" perquè "respecta" qualsevol iniciativa.

Per la seva banda, el secretari general d'ICV i cap de llista a les eleccions al Parlament, Joan Herrera, va manifestar ahir en roda de premsa a la seu de la formació ecosocialista que "els projectes molt personals", com el de Joan Carretero, "tenen sortides molt personals". El dirigent ecosocialista va remarcar que els fets succeïts a Reagrupament "demostren les característiques personals del projecte" de l'exconseller de Governació. "És un partit que és el que és i ja està", va afegir Herrera.