Segueix-nos a les xarxes socials:

Massiva manifestació del primer de maig

Els sindicats adverteixen que les mobilitzacions contra les agressions a l'Estat del Benestar es mantindran

Milers de treballadors convocats pels sindicats majoritaris desfilen durant el Primer de Maig pel centre de Barcelona per protestar contra les retallades en el sector públic i contra la reducció de l'Estat del Benestar. El gruix de la manifestació, encapçalada pels secretaris general de CCOO i la UGT, Joan Carles Gallego i Josep Maria Àlvarez, han partit poc abans del migdia de la Ronda de Sant Pere i Passeig de Gràcia, rere una pancarta que deia ''S'ho volen carregar tot. Treball, drets i dignitat''. Les centrals sindicals USOC, CSC i CGT també han participat en la mobilització del Primer de Maig, però mantenint-se al marge del recorregut oficial de les dues principals organitzacions sindicals.

Els manifestants aplegats a la plaça d'Urquinaona de Barcelona han començat la seva marxa amb la proclama de "un elefant es gronxava sobre una tela d'aranya", com a crítica a la monarquia i al fet que el Rei va anar de cacera a Botswana .

Al principi de la manifestació, just després dels sindicats, hi ha el president d'ERC, Oriol Junqueres, el líder del PSC, Pere Navarro; i el secretari general d'ICV, Joan Herrera.

Prem per veure més contingut per a tu