Segueix-nos a les xarxes socials:

Felip VI expressa el seu condol i suspèn el viatge oficial a França

Felip VI expressa el seu condol i suspèn el viatge oficial a França

El Rei Felip VI ha expressat aquest dimarts en roda de premsa a l'Elisi amb el president francès, François Hollande, el seu condol a les famílies de les víctimes de l'accident d'avió que ha afectat un aparell de la companyia Germanwings procedent de Barcelona amb destinació a Dusseldorf. També ha anunciat la suspensió del seu viatge com a cap d'Estat a França, una decisió que segons ha explicat ha estat consensuada amb els presidents Rajoy i Hollande. El monarca ha apuntat que l'accident ha causat moltes víctimes, que no es té constància de supervivents i que entre les víctimes hi ha "un nombre molt elevat d'espanyols, alemanys i turcs".

El monarca, que també ha transmès el seu condol a les autoritats alemanyes i turques, ha expressat la gratitud per les mesures que el govern francès ha posat en marxa per atendre la catàstrofe. "Agraïm l'esforç i totes les atencions del govern i del president Hollande".

Pel que fa a la suspensió, ha apuntat que espera trobar dates futures per poder fer la visita en un altre moment. "És una decisió que hem adoptat després de converses amb el president Rajoy", ha dit.

Prem per veure més contingut per a tu