Segueix-nos a les xarxes socials:

Localitzen una vintena d'embarcacions amb prop de 3.000 immigrants a bord

El degoteig de rescats és constant i es preveu una operació massiva en detectar 23 embarcacions

Més de 1.700 immigrants han estat socorreguts en les últimes hores davant de les costes italianes, mentre continua una massiva operació després d'haver localitzat 23 embarcacions, en què s'estima que seran rescatades més de 3.000 persones.

La Guàrdia Costera i la Marina italiana van informar que han rebut des de la matinada d'ahir 23 trucades d'auxili de 16 llanxes pneumàtiques i 7 embarcacions.

Durant la nit d'ahir, 370 immigrants que anaven en una embarcació van ser rescatats per la Guàrdia de Finança (policia financera i de fronteres italiana) i es dirigeixen al port de Messina, a l'illa de Sicília.

La Marina també va informar de l'operació de rescat de 939 persones, en dues embarcacions a la deriva i abarrotades d'emigrants, 432 en una i 507 en una altra.

Mentre continua la massiva operació de la Guàrdia Costanera italiana davant de les coses de Líbia i en la qual s'estan usant dues patrulleres, quatre llanxes de la Capitania de Port, així com una embarcació noruega que participa en l'operació europea de control de fronteres Tritó .

De moment, s'ha comunicat que s'han rescatat 111 immigrants a bord d'una llanxa pneumàtica i que es dirigeixen a l'illa de Lampedusa, mentre que altres 322 localitzats en una barcassa han estat traslladats a l'embarcació noruega.

Segons les estimacions seran prop de 3.000 els immigrants que es rescataran en les pròximes hores davant de les costes italianes.

Prem per veure més contingut per a tu