Segueix-nos a les xarxes socials:

Garzón rebutja el bipartidisme i veu en Ciutadans un "suport" per continuar igual

El candidat d'IU a la Presidència del Govern, Alberto Garzón, va assenyalar ahir el bipartidisme PP-PSOE com a "part del problema i no de la solució" per a Espanya, partits que compten amb Ciutadans com "suport perquè no canviï res" i que és "la punta de llança de més neoliberalisme".

Garzón va presentar ahir la seva candidatura a les primàries de Ara en comú Madrid en un acte públic celebrat a l'Auditori Marcelino Camacho, en què també hi van participar altres membres de la seva llista, com Begoña Marugán, Alberto Sotillos, Soledad Sánchez i Enrique Santiago.

El candidat d'IU va insistir que el partit que lidera Albert Rivera és un "suport perquè no canviï res" encara que ells "es disfressin de canvi".

"Nosaltres no ens disfressarem per guanyar més vots, sinó que convencerem perquè es votin polítiques d'esquerres. No ens deixarem atemorir enfront del poder econòmic", va dir Garzón, que va afegit que IU vol "un nou projecte de país, de ruptura amb les polítiques econòmiques neoliberals" del PP i del PSOE. A més, va carregar contra els socialistes per haver renunciat ja en campanya a derogar la reforma laboral.

Prem per veure més contingut per a tu