Segueix-nos a les xarxes socials:

Sis expresidents llatinoamericans dubten del procés electoral de Veneçuela

La cancellera veneçolana, Delcy Rodríguez, va rebre ahir els sis expresidents llatinoamericans convidats per l'oposició a fer un seguiment de les eleccions legislatives. Aquests exmandataris van exposar-li en la reunió els seus "dubtes" respecte al procés electoral per als comicis d'avui. "La cancellera té opinions, lògicament del govern. Nosaltres vam tenir l'oportunitat d'intercanviar-les, d'exposar les nostres raons, els nostres dubtes, les nostres inquietuds, i la cancellera també les seves", va afirmar als periodistes al final de la trobada l'expresident colombià Andrés Pastrana.

Pastrana, Jorge Quiroga -de Bolívia-, Mireya Moscoso -del Panamà-, Luis Alberto Lacalle -de l'Uruguai- i els costa-riquenys Laura Chinchilla i Miguel Ángel Rodríguez, es van reunir amb la ministra de Relacions Exteriors veneçolana a la seu de la cancelleria a Caracas.

Les exdirigents Moscoso i Chin-chilla van comentar a la cancellera Rodríguez que la seva missió a Veneçuela és "simplement per observar", malgrat que encara, va assegurar Pastrana, no han estat acreditats pel Consell Nacional Electoral (CNE) d'aquest país, que avui podria viure un canvi.

Prem per veure més contingut per a tu