Segueix-nos a les xarxes socials:

Saldoni diu que el 20-D ha de servir per anar a Madrid "a pactar la independència"

Saldoni diu que el 20-D ha de servir per anar a Madrid "a pactar la independència"irene ramentol

L'alcalde de Sallent i candidat número 8 per Democràcia i Llibertat al Congrés, David Saldoni, diu que les eleccions de diumenge són clau "per fer possible el mandat democràtic del 27-S, portar al Congrés els acords del Parlament, i pactar la independència".

Saldoni, que va fer aquestes declaracions al xat de Regió7, pensa que la crida a l'abstenció de la CUP "és un greu error, perquè hem de reivindicar la nostra posició també a Madrid, i més quan hi haurem de negociar la sortida de l'estat". I és que opta per centrar la política en el full de ruta aprovat pel Parlament, entenent que "la DUI ha de ser l'última de les opcions, i abans encara hi ha camí per recórrer". Alhora, diu que s'haurà d'estar atent a una possible reforma constitucional en què, si es dóna, "també hi serem per no trobar-nos amb reformes que probablement pretendran restringir encara més els drets del poble de Catalunya". Defensa un sistema impositiu "que fomenti l'economia productiva", i "un gran acord que preservi les pensions", i això passa per unes agències de la Seguretat Social i Tributària pròpies.

Com a alcalde bagenc, una tasca "del tot compatible" amb la de diputat al Congrés, diu que treballarà per fer front al dèficit en infraestructures de la comarca.

Prem per veure més contingut per a tu