La Guàrdia Civil ha rescatat avui a la localitat alacantina de Sant Joan a un nadó de 9 mesos que estava inconscient a l'interior d'un turisme i que, després de ser atès per personal mèdic en el mateix lloc , es troba "en bon estat", segons han informat fonts de l'institut armat.

Pel que sembla, el pare del menor estava comprant en un supermercat, acompanyat del seu fill mitjà, de 3 anys, i ha deixat el vehicle amb el seu nadó dins d'un aparcament.

Uns ciutadans han alertat de la presència del petit en el turisme a la patrulla de la Guàrdia Civil que estava vigilant els voltants de la zona comercial, als voltants de la Nacional 332, a l'altura del quilòmetre 113.

Immediatament, la patrulla s'ha dirigit fins al vehicle i, en comprovar que el petit es trobava inconscient en una cadira portabebès situada a la part del darrere, han trencat el vidre per poder accedir-hi.

Després hidratar-lo ràpidament, el nadó ha reaccionat als estímuls dels agents i poc minuts després s'ha personat al lloc una ambulància.

Quan el pare del menor ha sortit del supermercat, s'ha sorprès al veure una patrulla mirant el seu vehicle.

Segons la Guàrdia Civil, la reacció ha estat tranquil·la, tot i que s'ha negat a que els serveis sanitaris traslladessin al nadó per ser avaluat a l'Hospital.

El menor, que ha estat assistit per personal mèdic en el lloc, es troba en bon estat, han explicat les mateixes fonts.

La Guàrdia Civil està investigant la possible implicació del pare en la comissió d'un delicte penal.

Es tracta d'un home de 33 anys i nacionalitat alemanya, resident al seu país d'origen, que es troba de vacances amb la seva dona i els seus tres fills en un càmping de la província d'Alacant.