Segueix-nos a les xarxes socials:

Dijous serè i sense aigua

Mínimes i màximes descendiran lleugerament

Domini del cel serè o poc ennuvolat en general aquest dijous, si bé al centre del dia creixeran alguns núvols d'evolució a punts de muntanya de l'interior del quadrant nord-est, segons el Servei Meteorològic de Catalunya. Malgrat això, hi haurà núvols baixos al matí al litoral i prelitoral central i a partir de migdia a la meitat sud del litoral i prelitoral. Independentment, a la depressió Central es formaran estrats baixos fins a mig matí i a partir del vespre. Mínimes i màximes descendiran lleugerament.

MANRESA: El dia començarà amb el cel cobert i plugims febles. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

BERGA: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda el cel estarà serè.

IGUALADA: La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.

SOLSONA: Cel ennuvolat durant el matí. A les hores centrals del dia apareixeran algunes clarianes. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

PUIGCERDÀ: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda el cel es mantindrà serè i sortirà el sol.

LA SEU D'URGELL: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda el cel estarà serè.

MOIÀ: El dia començarà amb el cel cobert i plugims febles. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

Prem per veure més contingut per a tu