Mick Jagger, líder dels Rolling Stones, diu que no «recorda» haver escrit la seva autobiografia tot i que un editor assegura tenir una còpia d'un llibre de memòries escrit pel cantant al començament dels 80, informa l'últim número de la revista britànica The Spectator.

L'editor John Blake va revelar que Jagger li va lliurar fa tres anys, mitjançant un amic comú, un llibre autobiogràfic de 75.000 paraules escrit per ell al principi de la dècada dels 80, quan ja duien 20 anys de carrera amb la llegendària banda britànica.

Blake es va posar en contacte amb el líder dels Stones però aquest li va dir que no recorda haver-lo escrit. L'editor sosté que Jagger, de 73 anys, s'havia mostrat al principi a favor que el llibre es publiqués. No obstant això, segons la seva versió, diversos esdeveniments ocorreguts posteriorment en la vida del llegendari artista es van interposar, entre ells el suïcidi de la dissenyadora L'Wren Scott el març del 2014, llavors parella de Jagger, una gira mundial del grup, una pel·lícula sobre com es va crear l'àlbum Exile On Main Street i una àmplia exposició a la galeria Saatchi.

En unes declaracions a la revista, Blake va indicar que, després d'aquests esdeveniments, «les portes d'acer es van tancar» i Jagger ja no va voler publicar-lo.

No obstant això, l'editor revela alguns detalls inclosos suposadament en les memòries sobre els avatars dels Stones. El llibre, segons Blake, destapa una estrella del rock que «s'amaga» en una petita sala al backstage abans dels concerts «sospesant l'audiència»; menja un dinar de carbohidrats i beu vuit pintes d'aigua abans de sortir a l'escenari. Segons aquestes memòries, les «extravagants» festes de la banda al backstage són només un «mite».