La sospitosa d'assassinar Kim Jong-nam, germà gran del líder nord-coreà Kim Jong-un, la indonèsia Siti Aisha, va reiterar que va ser contractada per un grup d'homes, que va identificar com a coreans o japonesos, per fer-li una broma televisiva a Kim Jong-nam, que va morir el 13 de febrer a l'aeroport de Kuala Lumpur. Així ho va explicar la sospitosa de 25 anys a l'ambaixador segon de la legació d'Indonèsia a Kuala Lumpur, Andreano Erwin, durant una entrevista d'uns trenta minuts a la comissaria de la capital malàisia on es troba detinguda, segons el diari The Star.

Segons va assenyalar Erwin, la indonèsia assegura que els homes li van pagar 400 ringit (uns 85 euros) i que pensava que l'arma química que li havien donat per aplicar a la cara del nord-coreà era loció infantil. El diplomàtic va afegir que Aisha està en bon estat de salut, tot i que la policia va explicar que havia estat vomitant després de ser arrestada, a causa, segons sembla, de l'agent químic utilitzat per matar el germà de Kim Jong-un. Un representant de l'ambaixada del Vietnam a Kuala Lumpur va visitar l'altra sospitosa, la vietnamita Doan Thi Huong, però no va voler fer comentaris.

La Policia va revelar que l'agent nerviós VX, catalogat com una arma química per l'ONU, va ser utilitzat per assassinar Kim Jong-nam, que va ser abordat per les dues sospitoses 13 de febrer passat a l'aeroport de Kuala Lumpur. Després de demanar ajuda, el nord-coreà va morir minuts després en direcció a l'hospital, entremig de grans dolors.