Segueix-nos a les xarxes socials:

Un nen de 13 anys perdles cames en ser atropellat pel metro de Madrid

Un nen de 13 anys va resultar ferit greu, amb les dues cames amputades a l'altura de la tíbia, després de ser atropellat per un metro a la rodalia de l'estació de Sierra de Guadalupe de Madrid quan, segons les primeres investigacions, va pujar al tren quan ja estava en marxa, entre dos vagons.

Segons va confirmar Metro de Madrid, el succés va passar diumenge cap a les vuit del vespre i la revisió de les càmeres ha mostrat que el tren ja havia tancat les portes i sortia de l'estació quan el jove va pujar en un dels acoblaments que hi ha entre vagons, i va caure uns metres més endavant, ja dins del túnel. El conductor no es va poder adonar de la situació i va continuar la marxa, i després el jove va demanar ajuda per ser rescatat.

Tot i tenir les dues cames amputades a l'altura de la tíbia, el menor va aconseguir reptar fins a un buit de ventilació i escalar uns cinc metres cap a la superfície, mentre cridava demanant ajuda, el que va fer que un vianant el sentís i mirés per la reixeta d'aquest buit de ventilació.

Prem per veure més contingut per a tu