Segueix-nos a les xarxes socials:

Atropella cinc guàrdies civils després de saltar-se un control

El conductor portava en un doble fons del vehicle un total de 13,5 quilos d'haixix

Cinc guàrdies civils han resultat ferits després de ser atropellats per un turisme que s'ha saltat un control de trànsit a l'A-4, a l'altura del quilòmetre 288, al terme municipal de Bailén (Jaén).

Segons ha informat la Guàrdia Civil, el succés s'ha produït a les 3.00 hores d'aquest diumenge quan el conductor d'un turisme no ha fet cas als senyals que donaven els agents de trànsit que participaven en un control d'identificació de vehicles i persones a la a-4, en sentit Madrid.

Lluny d'aturar-se, el conductor ha continuat la marxa a gran velocitat i ha topat amb un altre vehicle que es trobava parat en el control i que estava ocupat per dues persones que no han resultat ferides.

També ha impactat contra un dels vehicles de la Guàrdia Civil, colpejant a un agent que ha resultat ferit i ha estat traslladat a l'Hospital Alt Guadalquivir d'Andújar (Jaén), on ja ha estat donat d'alta.

Segons les mateixes fonts, el turisme que s'ha saltat el control portava en un doble fons a l'interior un total de 13,5 quilos d'haixix, 1.860 euros i quatre telèfons mòbils, que han estat intervinguts, i els seus ocupants detinguts.

Prem per veure més contingut per a tu