Mentre els treballadors d'Eulen votaven si acceptaven o no la proposta de la Generalitat, les cues es repetien a l'aeroport de Barcelona. La presència d'agents de la Guàrdia Civil al Prat es va incrementar ahir coincidint amb una nova aturada parcial dels treballadors d'Eulen i només un dia abans de la vaga indefinida que comença avui.

La jornada de vaga parcial d'ahir es va desenvolupar en un ambient molt més tranquil en comparació d'altres dies de protestes. Les cues per superar els accessos de seguretat a l'aeroport del Prat durant la primera franja de vaga parcial dels treballadors d'Eulen no van superar els 30 minuts d'espera a la T1 ni els 20 minuts a la T2, segons dades facilitades per Aena.

Menys temps d'espera

El temps d'espera va ser considerablement inferior al dels últims dies que va ocasionar grans aglomeracions i fins i tot que viatgers perdessin els seus vols. No obstant això, com ja va passar altres dies, les cues no van coincidir amb la franja oficial de vaga i els pics d'espera de fins a 28 minuts es van registrar abans de les cinc, que és quan es van acumular més viatgers que anticipaven l'arribada a l'aeroport.

La d'ahir va ser la cinquena jornada de vaga parcial i es va desenvolupar just just el dia que es tornava a reunir l'assemblea de treballadors per decidir si acceptaven o no la proposta sortida del procés de mediació de la Generalitat i que van acceptar tant Aena com Eulen.