Un home que havia estat investigat després de la desaparició d'una nena de 9 anys durant un casament en un poble de l'est de França durant la matinada del 27 d'agost, va ser empresonat diumenge a la nit després d'haver estat imputat pel segrest de la menor. La Fiscalia de Grenoble va explicar que l'inculpat, que té 34 anys, era una de les dues persones que ja havien estat arrestades la setmana passada en el marc de la investigació sobre la desaparició de Maëlys de Araujo al departament de l'Isère i que havia estat provisionalment posat en llibertat dissabte.

La seva segona detenció i la seva acusació se sustenta en els resultats obtinguts en les proves que ha realitzat la policia científica en algunes pertinences seves que s'havien examinat. A falta de confirmació oficial, Le Dauphiné Liberé va avançar que es tracta de restes d'ADN de la petita que es van trobar a l'interior del cotxe del sospitós.

El vehicle era al centre de les indagacions perquè l'ara imputat l'havia utilitzat per absentar-se momentàniament de la celebració del casament a la qual va acudir i, l'endemà l'havia netejat, segons el seu testimoni perquè tenia programat vendre'l.

Durant el seu interrogatori, va negar ser el responsable de la desaparició de la menor, malgrat que va ser confrontat a aquestes proves d'ADN. En qualsevol cas, els jutges d'instrucció van decidir inculpar-per segrest o detenció arbitrària d'un menor de 15 anys, i posteriorment va ser empresonat. Malgrat aquesta evolució en la investigació, la petita Maëlys segueix en parador desconegut. Els gendarmes van inspeccionar diversos llacs, molt nombrosos a la zona.