Segueix-nos a les xarxes socials:

Denuncien una regidora de la CUP per acusar els Mossos «d'executar» els sis terroristes

Maria Rovira va votar en contra d'atorgar la medalla del mèrit cívic als Mossos pel seu paper en els atemptats de Barcelona i Cambrils

El Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) ha denunciat davant la Fiscalia a la regidora de la CUP a Barcelona Maria Rovira per assegurar en un ple municipal que els Mossos d'Esquadra havien "executat extrajudicialment" a sis dels terroristes que van atemptar a Barcelona i Cambrils (Baix Camp).

Segons ha informat en un comunicat el sindicat, la denuncia, presentada avui a la Fiscalia Provincial de Barcelona, acusa Rovira dels delictes d'injúries a cossos i forces de seguretat de l'Estat.

L'SPC assegura actuar "en defensa del cos dels Mossos d'Esquadra i dels seus membres", donada la "passivitat habitual" que, al seu parer, ha demostrat la direcció política del cos "quan es tracta de defensar la imatge de la institució i dels seus agents".

"Transcorregut un termini de temps suficient per resoldre dubtes al respecte, des del Sindicat de Policies de Catalunya hem decidit allò que ja ve sent habitual: defensar nosaltres la imatge i l'honorabilitat del cos i dels nostres companys", sosté el comunicat.

El sindicat retreu a la regidora de la CUP a Barcelona que, a més de votar en contra d'atorgar la medalla del mèrit cívic als Mossos d'Esquadra pel seu paper en els atemptats, es referís a "execució extrajudicial" quan va valorar la feina dels agents en els atacs.

Prem per veure més contingut per a tu