Segueix-nos a les xarxes socials:

Almenys 224 morts en un fort terratrèmol a Mèxic

El Servei Sismològic Nacional ha indicat que el moviment ha estat de magnitud 7,1

Terratrèmol a Mèxic

25

La xifra de morts a causa del terratrèmol de magnitud 7,1 en l'escala de Richter que aquest dimarts a la nit va sacsejar el centre de Mèxic ha ascendit a 224, ha informat avui en secretari de Governació, Miguel Ángel Osorio.

En una entrevista a Televisa, Osorio ha precisat la matinada d'aquest dimecres que hi ha 117 víctimes mortals a Ciutat de Mèxic, 39 a l'estat de Pobla, 55 a Morelos, 12 en l'Estat de Mèxic i un a Guerrero. Altres informes parlen de tres morts a Guerrero.

El secretari de Governació ha indicat que es tenen registrats 45 edificis que es han col·lapsat totalment o parcialment, en sis dels quals es considera que hi ha persones atrapades. Poc abans, el president mexicà, Enrique Peña Nieto, va establir com a prioritat el rescat de persones atrapades en els enderrocs i l'atenció als ferits pel terratrèmol.

"La prioritat en aquest moment és continuar el rescat dels que encara es troben atrapats i donar atenció mèdica als ferits", va declarar Peña Nieto en un missatge en cadena nacional després d'un recorregut per alguns punts de Ciutat de Mèxic.

Prem per veure més contingut per a tu