Segueix-nos a les xarxes socials:

Tres detinguts relacionats amb tres cadàvers de Dos Hermanas

Els morts podrien ser tres desapareguts des del 17 de setembre passat

La Policia intenta aclarir el grau d'implicació de tres detinguts amb els cossos d'un home, una dona i una nena que van aparèixer ahir enterrats en sosa càustica a Dos Hermanas. A l'espera de l'autòpsia, podrien ser els dels desapareguts Sandra Capitán, la seva filla Lucía, de 6 anys, i la seva parella.

Fonts del cas van confirmar que els cossos corresponen a un home, una dona i una nena, i el delegat del govern, Antonio Sanz, va assenyalar que tot apunta que es tracta de Sandra, la seva filla i la seva actual parella, desapareguts el 17 de setembre del seu domicili al barri sevillà de Bellavista.

Els familiars de les víctimes encara no les han identificat, a causa del seu deteriorat estat. Segons les fonts, podrien haver mort el mateix dia de la desaparició, i el seu avançat estat de descomposició ha estat agreujat per la sosa càustica usada per ocultar-los en un pou cec.

Els cossos van aparèixer diumenge, l'últim la matinada de dilluns, després de l'excavació feta per la Policia Científica i la Unitat Militar d'Emergència al pati d'un habitatge a la barriada de Cerro Blanco de Dos Hermanas. La declaració d'un dels detinguts va portar a aquesta casa, on les restes van ser trobades enterrades en sosa càustica.

Prem per veure més contingut per a tu