Els Mossos d'Esquadra van trobar ahir una pistola al domicili del detingut com a presumpte autor del doble crim del pantà de Susqueda, segons van informar a Europa Press fonts properes al cas. Segons van concretar les mateixes fonts, la pistola, que va ser trobada al costat d'una altra de salva, no presentava coincidències amb l'arma homicida que va acabar amb la vida de dos joves de Cabrils i Arenys de Munt, encara que està pendent de l'anàlisi balística.

D'altra banda, l'arrestat, Jordi Magentí, va assegurar ahir al matí que no és culpable dels fets pels quals és investigat: «Sóc innocent. No he fet res». Així es va expressar a crits en entrar en un dels domicilis d'Anglès (Girona) que els Mossos d'Esquadra van registrar en el marc de la investigació, i en un altre moment quan el traslladaven a un pàrquing va insistir: «Jo no he fet res, no és veritat, ho juro per Déu».

Durant el dia d'ahir els Mossos van concloure un registre al domicili de la mare del detingut, al carrer Font del Canyó, que va començar dilluns, on va ser present el detingut i la casa va quedar precintada. Els investigadors també van inspeccionar l'habitatge d'un oncle d'avançada edat del detingut, en el qual actualment vivia perquè cuidava d'ell, al número 1 del carrer Nou, on també va ser present la filla de l'arrestat. A més, els agents van registrar una finca rústica propietat de la família, al mateix carrer Nou, on van utilitzar un detector de metalls.

Els Mossos van detenir dilluns Jordi Magentí -de 60 anys, veí d'Anglès i condemnat anys enrere per la mort de la seva dona- per les morts de Paula M.P. i Marc H.L., desapareguts al pantà de Susqueda el mes d'agost passat. Els agents van assegurar que no tenien «cap dubte de l'autoria» dels fets. A més, van detenir també el fill de Magentí durant l'operatiu de dilluns, encara que en principi per un delicte contra la salut pública, segons fonts coneixedores del cas.