Des de primera hora del matí d'ahir, milers de persones omplen els carrers de Girona per veure la 63ena edició de Girona, Temps de Flors.

La mostra la va inaugurar l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana, i el pregoner d'aquest any, el rector de la Universitat de Girona, Quim Salvi. I ho van fer des d'un dels escenaris més espectaculars i que atrau més visitants: les escales de la catedral, aquest any vestides amb un muntatge de flors grogues i arbres blancs.

Els Banys Àrabs també van ser un dels espais més sol·licitats. La Blanche és una turista francesa de Vichy que ve cada any expressament per Temps de Flors, i ahir reconeixia que havia fet cua des de les vuit del matí per poder veure el muntatge. «L'any passat no vaig poder entrar als Banys Àrabs i tenia clar que en aquesta edició no m'ho perdria. M'ha encantat», va assenyalar. Girona torna a estar banyada de flors. Durant dues setmanes milers de persones visitaran la ciutat.