El president de la Diputació de València i alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha presentat aquest dilluns la seva dimissió com a màxim responsable de l'ens provincial després que la setmana passada fos detingut en una operació pels presumptes delictes de prevaricació administrativa i malversació de cabals públics el maig d'aquest 2018 després d'una denúncia interposada per la Fiscalia Anticorrupció. Concretament, s'investiguen irregularitats en la contractació de personal d'alta direcció a Divalterra, antiga Imelsa, el 2015. En una compareixença davant dels mitjans de comunicació, Rodríguez ha negat, en nom seu i els seus companys a la Diputació, haver «ficat la mà» al llarg dels tres anys que ha ocupat el càrrec.

«Ens podem haver equivocat, podem haver comès alguna irregularitat de caràcter administratiu però estic completament segur que ningú, ni jo ni el meu equip ni cap altre dels companys de la Diputació hem clavat la mà», ha assenyalat.

Rodríguez ha reiterat que ell i el seu equip «mai» no han estat «lladres» i s'ha mostrat convençut de la seva innocència. En aquest sentit, ha afegit que la dimissió ha estat per la «lleialtat a les administracions i a la ciutadania».