Les autoritats franceses van trobar ahir en un apartament de la localitat francesa de Pau, al sud del país, els cadàvers de cinc persones -un home francès, la seva dona espanyola, els pares d'aquesta i el fill de la parella-, un succés que, d'acord amb les primeres hipòtesis, podria tractar-se d'un cas de violència de gènere.

Els veïns van alertar els Bombers al voltant de les 6.40 hores alertats pel fum que sortia de l'habitatge, situat al primer pis d'un edifici de quatre plantes. En entrar-hi, els efectius van trobar un sofà en flames i cinc cadàvers.

Un veí consultat pel diari local Sud Ouest va explicar que hi va haver una forta discussió al voltant de les 5.00 hores. Segons la seva versió, les discussions eren freqüents en la parella.

La dona havia presentat una denúncia per violència domèstica, segons un amic de la dona, citat per Europe 1.

Segons el diari local Sud Ouest, el cinquè mort trobat al pis és un home de nacionalitat francesa, parella de la dona morta i pare del nen, que s'hauria suïcidat. La dona, que tenia 36 anys i era professora de castellà a una escola de la propera Morlaas, va ser trobada lligada i emmordassada. Els seus pares també presentaven signes de violència, mentre que el nen, no, i podria haver mort per inhalació de fum.