L'actriu porno Stormy Daniels, que assegura haver mantingut un afer amb el president Donald Trump el 2006, poc després del casament d'ell amb Melania, va ser detinguda la nit de dimecres passat en un club de striptease, fet que el seu advocat ha denunciat que era una «trampa».

Storm Daniels, el nom real de la qual és Stephanie Clifford, va ser detinguda a Columbus, Ohio, per permetre que un client la toqués de manera no sexual mentre estava a l'escenari, segons va explicar el seu advocat, Michael Avenatti, a Twitter, que va precisar que va ser detinguda durant una operació parany.

«Això va ser un parany i va estar políticament motivat. Fa pudor de desesperació. Combatrem tots els càrrecs falsos», va assegurar l'advocat.

Segons Avenatti, Daniels estava realitzant la mateixa actuació aquest dimecres que «ha realitzat en tot el país en gairebé un centenar de clubs».

L'advocat va indicar que espera que la seva clienta sigui posada en llibertat sota fiança i que sigui imputada per un delicte menor per permetre que la toquessin. «Contestarem amb vehemència tots els càrrecs», va assegurar.

Daniels ha assegurat que va mantenir sexe amb Donald Trump el 2006 i que l'advocat personal del president, Michael Cohen, li va pagar 130.000 dòlars per mantenir en secret els fets poc abans de les eleccions presidencials.

Michael Cohen ha reconegut que va fer el pagament. El maig passat, Donald Trump va dir que es va pagar a Daniels per frenar «les acusacions falses i extorsionadores» que va fer sobre una trobada sexual amb ell, assegurant que no va mantenir cap relació amb ella.