Alguns sectors del sobrianisme volen continuar amb les mobilitzacions després de la Diada de l'11 de setembre. En aquest sentit, planegen diverses accions, entre les quals hi ha una acampada a la plaça Francesc Macià de Barcelona que s'allargaria fins al 3 d'octubre, data senyalada per ser en aquest mateix dia del 2017 quan es va produir l'aturada general de protesta per la brutal violència policial de l'1 d'octubre.

Segons informa El Confidencial, el grup organitzador seria molt reduït (d'unes 11 persones), vinculat als CDR i sense comptar en principi amb la col·laboració de les entitats sobiranistes de més calat com són l'ANC, Òmnium, o de partits com la CUP.

El que planegen aquests grups també és una nova aturada general amb diverses accions com la de col·lapsar els accessos a la ciutat de Barcelona basant-se en les protestes dels taxistes d'aquest juliol passat. «Ells van tallar la Gran Via i van deixar sense servei l'aeroport. Amb menys d'això no ens faran ni cas», avisen els organitzadors de la protesta.

En aquesta línia, l'objectiu d'aquestes protestes és escalfar motors de cara a una tardor que es preveu calenta tant per l'aniversari de la celebració del referèndum i de la proclamació de la República, com també pel judici als presos sobiranistes, actualment en presó preventiva.

Aquesta hipotètica mobilització també inclouria els talls a l'autopista AP-2 cap a Lleida i Saragossa, una tractorada a la Jonquera i també bloquejar el port i l'aeroport.