Dues persones han mort i una tercera ha patit ferides greus per un atac amb ganivet perpetrat aquest dijous a la localitat francesa de Trappes i que ha estat reivindicat pel grup terrorista Estat Islàmic, tot i que les autoritats prioritzen per ara la hipòtesi d'una disputa familiar, ja que segons ha informat l'agència Reuters les víctimes són la mare i la germana de l'atacant.

L'atac ha tingut lloc al carrer Camille Claudel de la localitat, situada a la regió metropolitana de París, a prop de Versalles. L'agressor hauria cridat "Allah Akbar" (Al·là és gran, en àrab) abans d'actuar i després d'apunyalar la víctima i les dues persones ferides s'ha atrinxerat. Finalment ha estat abatut per les forces de seguretat, segons fonts policials citades per France 3.

La mateixa cadena ha informat que l'home figurava en una fitxa S, un arxiu en el qual s'inclou a individus que poden suposar un perill per a la seguretat nacional. Segons una altra televisió, BFM TV, es tracta d'un home nascut el 1982 i condemnat per apologia del terrorisme.

El ministre de l'Interior francès, Gérard Collomb, s'ha traslladat a la comissaria de Trappes i ha aplaudit la "capacitat de reacció i la sang freda" dels agents. La policia del departament d'Yvelines, via Twitter, ha informat a un quart d'onze del matí d'aquest dijous que hi havia una operació policial en curs al carrer Camille Claudel de Trappes, a uns 30 quilòmetres al sud-oest de París, i uns minuts abans de les onze confirmava que l'agressor estava "controlat".