Tres malaguenyes i un italià resident a Màlaga han mort en un accident de cotxe a Tanzània al col·lisionar el vehicle en què viatjaven amb un camió mentre realitzaven un safari al país africà.

Les víctimes mortals són les malaguenyes María Belén Jiménez, María Victòria Aláez i Juana Jiménez i l'italià Sebastien Giordani, tots d'uns 45 anys, segons han confirmat a EFE fonts de Tabia Tours, l'empresa organitzadora del viatge.

Dues de les mortes eren infermeres de la UCI de l'Hospital Universitari Clínic Vírgen de la Victoria de Màlaga, segons han confirmat avui a Efe fonts del centre hospitalari.

El succés es va produir quan el vehicle en què viatjaven -un minibús de l'agència Tabia Tour- va xocar contra un camió que circulava en sentit contrari en una carretera al nord de Tanzània, en un accident en què també van morir els dos ocupants del vehicle, segons ha confirmat Tabia Tours.

L'accident va tenir lloc a Nanja, una localitat del nord de Tanzània pròxima a Arusha i als turístics parcs nacionals del Serengeti i Maswa, segons el diari The Citizen.

"Hem enviat els cossos de les víctimes a l'hospital Mount Meru, a Arusha. El vehicle on viatjaven els turistes ha quedat destrossat; ha estat un accident molt seriós", va dir el comissari del districte Iddi Kimanta.

La Policia investiga encara les causes de l'accident.