n El líder de Cs, Albert Rivera, demana al president de govern espanyol, Pedro Sánchez, que «no s'equivoqui» i l'adverteix que Quim Torra «no és un aliat, sinó un rival polític».

Rivera ho va dir en un acte a la plaça del Rei de Barcelona, que va aplegar un centenar de persones, i en què la formació taronja va expressar el seu rebuig envers els actes oficials de la Diada i la manifestació d'ahir.

En aquesta línia es va expressar la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, que va lamentar que aquesta celebració «exclogui la meitat de la ciutadania» i que Torra i el seu Govern «vulguin silenciar milions de catalans». Així mateix va criticar que la Generalitat inverteixi recursos per comptar la gent que havia de participar a la «manifestació independentista». Tot plegat en un acte que va comptar amb la presència de diversos diputats de la formació al Parlament i on es va exhibir una bandera de Ciutadans amb els colors de Catalunya, Espanya i Europa i el lema «l'amor és més fort que l'odi».