El líder del PP-A, Juanma Moreno, ha revelat avui un atestat de la UCO de la Guàrdia Civil en el qual s'eleva la despesa en puticlubs amb targetes de la FAFFE a 31.969 euros, corresponents a 12 "gresques" en locals de Sevilla , Còrdova i Cadis, a més d'un pagament en efectiu en una altra ocasió de 300 euros.

En total es van fer 43 pagaments en prostíbuls amb tres targetes pertanyents a l'exgerent de la FAFFE (Fundación Andaluza Fondo de Formación y Empleo) Fernando Villén, tots ells concentrats en dotze dies, entre finals de 2004 i mitjans de 2009, segons l'informe, desgranat per Moreno i que li va ser notificat al PP el divendres.

L'informe de la Guàrdia Civil reflecteix pagaments per un total de 25.277 euros en el Don Angelo de Sevilla; altres 2.591 euros a Top Show Girls de Sevilla; 780 euros a La Caseta, a Sevilla; 1.930 euros més a Badia 2, a Chiclana (Cadis); i 1.390 euros a American Show de Còrdova.

La UCO xifra en vuit les targetes de la FAFFE (tres d'elles utilitzades en aquest tipus d'establiments), que estaven associades a tres comptes amb un saldo total de 828 milions i que en total van gastar més de 80.000 euros.

A la despesa en puticlubs se sumen 22.554 euros en restaurants, 19.371 euros en peatges i autopistes, 1.805 euros en hotels, altres sumes menors en discoteques, estacions de servei o tallers, i 4.321 euros, dels quals no s'ha pogut identificar el concepte, segons l'atestat.

De les vuit targetes, 6 estaven a nom de Fernando Villén (amb una despesa de 72.486 euros) i dues del seu germà, Manuel Villén, que era director d'Administracions Públiques de la FAFFE, encara que aquest últim les hauria utilitzat exclusivament per a peatges de autopistes, per import de 8.109 euros.

Moreno, que ha comparegut davant les portes del local en què se situava el club Don Angelo, ha advertit que la Guàrdia Civil apunta a un possible maquillatge dels comptes de la FAFFE perquè es podrien haver apuntat suposades devolucions dels diners d'aquestes festes però després no s'ha pogut comprovar que s'hagi produït el reintegrament.

Ha opinat que són informacions "d'extrema gravetat" i ha criticat que a la Guàrdia Civil li hagi estat "impossible" comprovar aquests reintegraments perquè la Junta porta dos anys "impedint" l'accés a la informació per decisió de la presidenta, Susana Díaz.

El dirigent del PP-A ha denunciat que gastar-se els diners públics en "bacanals" suposa "arribar a un extrem al qual no s'ha arribat a una altra administració"